död

Inte orkat blogga, har bloggtorka då har inte kunnat skriva...+ massa saker. Kinabesöket igår gick väll bra, dock kändes det som om det kryllade av kineser haha!

Sitter i skolan på golvet med min syssling och dör , nästa lektion börjar 12:25 och Dogge Doggelito var nyss i våran skola så vi var och kollade på han sen så satte vi oss här.

Idag ska jag fota Emelie och förmodligen ida om hon ska med!

Seg

Ligger i sängen nergrävd i mitt täcke och bloggar ifrån min mobil! Mamma slutar 11 så då ska jag till världens bästa ponny! Dock så hinner jag inte rida eftersom jag ska på kalas på eftermiddagen:) Bloggar mer senare när jag har vaknat till lite mer haha! /sanna

Låg uppdatering

Har haft dålig uppdatering igår och förmodligen idag med. Vet inte varför men är så himla trött hela tiden. Skolan tar verkligen på krafterna...men ska försöka att komma tillbaka till den vanliga uppdateringen! Men idag så kanske det är lite sådär, vi får se för har ingen aning om vad jag ska blogga om...

Vad vill ni att vi ska ta upp i bloggen?



Heelg!

Äntligen är det helg! Bloggade inte mer efter skolan för tog somnade...var så sjuuuukt trött! Aja i helgen händer lite olika saker. Ska fota Emelie och Ida är det tänkt, och på söndag så fyller min farbrors tjej år och hon är från kina så hennes föräldrar är här så kommer få äta äkta kinamat!

Åkte aldrig med anna till stallet för hon skulle inte upp, om jag skulle haft med mina träningskläder skulle jag gått och tränat men gjorde aldrig det...Nu sitter jag istället och gör ett svenskainlämning:)


Yeey:D

Glömde säga igår att Bianca har blivit friskförklarad! Dock var han fortfarande inte nöjd med skoningen, ingen aning om vad som hänt med våran hovslagare för han är/var grym! Men vi får börja trava henne när hon har fått nya skor:)


Hoho

Kom inte på någon rubrik...haha sitter på estetisk kommunikations lektionen nu, vi ska planera saker till våran utställning vi ska ha i vår. Och temat är kärlek. Vi har inte kommit så långt eftersom vi började med det idag med att planera med montrar och massa sånna saker.

Efter skolan så ska jag och anna åka till Sörbo till hennes stall. Hon ska antaligen rida och så ska jag fota om hon hinner gå ut innan det blir mörkt:) Så bilder kanske kommer upp lite senare ikväll!


Mini-Tävling

Kör en liten mini-tävling! Den som kommenterar den ärligaste men endå snällaste om bloggen eller om mig och Ida. Och priset är att jag länkar till din bloggi alla mina inlägg(Sannas) i 3 dagar!

Jag avgör tävlingen när jag fått in tillräckligt med kommentarer, så ett tillfälligt avgöringsdagen är den 20 Oktober!

Lycka till!:)

Juste

Hade brandlarm i skolan idag mitt under Samhäll, medier och kommunikations lektionen, och SÅKLART så lämnar jag min jacka i klassrummet och det var sviin kallt ute + att vi fick stå där i 20 minuter innan dom kom ut och sa att det bara en övning...!!:(

Så, Hejhej förkylning!



Han inte blogga:(

Han inte blogga innan stallet eftersom det var fort in och byta om och äta och sen fort ut och åka iväg. Jag hade planerat att skritta i ridhuset men Lotta,Linnéa, Anna och Stina skulle skritta ut så hängde med dom:) Red barbacka med ett fleecetäcke. I början gick det bra men när vi red ovanför ett stup på en stig, så började hon takta och ville trava och galoppera men eftersom jag höll inne henne började hon att gå på sidan och det gjorde så att hon hade bakbenen i stupet och frambenen på stigen, men jag lyckades hoppa av och leda upp henne, så det var riktigt nära att vi ramlade ner i stupet. Ledde henne en bit så att hon skulle lugna ner sig, men när det var 500m kvar till stallet hoppade jag upp på henne igen när hon hade lugnat ner sig.

Sen när jag skulle byta och göra rent hennes vattenhink så ser jag en 3cm stor skalbagge i hinken(!!). Så skrubbade hinken extra mycket...sen gjorde jag det vanliga, kraft, hö och sånt sen kom mamma och hämtade mig och nu sitter jag här!

Men nu måste jag sluta blogga eftersom jag måste göra engelskaläxan:)


föör mycket för mig just nu..

hej, vill bara säga att jag kommer inte uppdatera på någondag, min tankar flödar i mitt huvud..
hoppas alla har det bra!



På väg hem

Är på väg hem från skolan nu! Eller a, mamma stannade till vid stadsbiblioteket för att lämna en bok och eftersom det ligger brevid Bäckäng kan använda deras internet just nu!;) Ska hem innan jag åker till Bianca så kommer nog hinna blogga lite mer :)

Idag var det en dryg dag i skolan, mattelektionen höll jag på att dö på...på svenskan så var jag helt död typ. Men kunde ändå koncentrera mig bra på uppgifterna! Juste, redovisningen idag gick inte alls bra, hade knappt skrivit något och visste inte vad jag skulle säga så allt blev bara kaos!


Trög morgon

Försov mig idag, vaknade 07:30 så det var riktigt tur att min mamam var ledig idag! Nu sitter jag på samhäll medier och kommunikations lektionen och typ dör. Vi skulle redovisa en sak idag men har bara svarat på ena frågan och när jag skulle kolla på den andra frågan igår var den borta från min dator:o (Jag skrev upp frågorna). Så har ingen aning om vad jag ska göra...aja får se om jag överlever idag haha.

Åker förmodligen till stallet direkt efter skolan beror på vad mamma gör. Och kanske kommer få trava på henne idag beror på vad veterinären sa igår men Patricia vill ju inte svara på sms eller när jag ringer!!:(
Men nu måste jag stänga ner min dator, önska mig lycka till!


Godnatt!

Nu är klockan mycket och det är en lång skoldag i morgon, slutar 15:35 :( så uppdateringen tills dess kommer nog vara ganska låg! Men bloggar när jag kommer hem. Och juste, ska till Bianca i morgon också så då blir det inte heller så mycket bloggande men jag ska försöka!


är man som man är, så är man!


- på 1 år kan man förändras mycket..

- På 1 år, kan man oxå förbättras!

hittade ett par gamla bilder på pappas gamla data...



IDA SÄGER:

heeej allihopa!
som sagt, min data är pajj & jag lyckas inte alltid logga in här med pappas.. men försöker så gott jag kan!:)

vad vill ni läsa om!? så jag faktist kan ha något att blogga om just nu ;)

zorba mår bra, han och windy går upp vid huset hagen tillsvidare..

allt för mej just nu!

kram ida :D <3


Världens bästa häst!

Bianca är världens bästa häst! Önskar att jag ägde dig:(

image description




Om ni inte visste

Om ni inte visste så äger jag INTE Bianca. Utan det är en som heter Patricia Yared som äger henne som har en blogg ( Patricias.myshowroom.se ) Kolla gärna hennes blogg!

Och sen kan det hända att jag köper en ponny i vår...min mamma har iallafall sagt att om vi ska köpa en så ska vi göra det när min syster har tagit körkort och hon kommer att ta det iår, men ska vänta till våren för vill ju inte provrida mitt på vintern! Men vi får se hur det blir med det!:)




Tips?

Har någon av er något bra tips på skräckfilm?!:) Älskar verkligen skräck! Har nästan bara skräckfilmer hemma haha...och har sett alla så behöver lite nytt så kommentera detta inlägget på en bra skräckfilm som du har sett!




Ida

Fick ett sms av Ida där hon skrev att hon inte har en dator förän på fredag så det är därför hon inte bloggat och kommer inte göra det på några dagar!





Bloggar jag läser

Här är lite bloggar som jag läser!

Dressyrmupparna.se
En riktigt bra blogg som jag följt länge! Har följt Linn innan dom startade bloggen när dom var aktiva på BDB. Dock har det blivit mycket med reklam och sånt så tycker faktist att bloggen var mycket bättre innan...men den är ändå bra.

Teamsl.se
Läser den då och då, tycker att Sofia Genne rider otroligt bra och en dröm är att få träna en dressyrträning för henne! Och sen tycker jag att både Sofia och Linn verkar goa och snälla tjejer:)

Ponnysanning.blogspot.com
Min favorit blogg just nu som jag klickar in på minst 10 gånger om dagen för att se om dom uppdaterat...haha typ stalker! Ne men den bloggen är riktigt bra, och tycker att det är bra skvaller men på en snäll nivå.

Matildadrysen.devote.se
Läser denna bloggen eftersom hon gick på min förra skola (Daltorp) och hon ska få barn närsom helst! Barnet är beräknat den 13 Oktober. Och den är bra!




CS5,5

Nu har jag äntligen mitt CS5,5 på min dator! så har premier och massvis med saker!:D Så idag kommer jag nörda photoshop hha...ne men det blir kul nu för nu kan jag äntligen använda ritplattan!




Godmorgon bloggen!

Ska snart till skolan ska bara fixa lite. Idag så ska jag lämna in min dator till datateknikern, kommer sakna min lilla Mac Book:( men när jag får tillbaka den kommer jag ha CS5,5 i den!!:D

På onsdagar har vi lektionerna Medieproduktion och Visuell kommunikation.

Medieproduktion:
Det är när vi filmar/fotar och sen klipper och redigerar filmerna. Och håller på med praktiska saker.

Visuell kommunikation:
Är all teoretisk inom media, typ olika vinklar man ska/kan filma i, vart det är bäst att stå. Precis som om det var en teori lektion på ridhuset! Dock är denna lektionen i 3 timmar...

Men nu måste jag dra så att jag hinner med min buss!:)




Filmtime!

Eftersom jag ligger hemma och är sjuk så ska jag koppla in min hårddisk till min dator och kolla på skräck film!:D Funderar på att antingen kolla på Husk eller Dead Silence. Fast ska käka först!

Vilken skulle ni valt?







Filmen



Som ni ser så var det sjukt mörkt ute så det var bra att dom hade vita lindor och att Ida hade en vit tröja hha!



Juste

Fotograferade Ida och Emelie igår men det gick inte att fota eftersom det blev mörkt på typ 1 sekund...så vi bestämde oss för att jag ska fota dom i helgen:) Förövrigt igår så som Ida skrev innan med galoppen. Jag filmade när hon galopperade så det kanske kommer upp en liten film på det sen!:D


Dressyrtävling

Någon som vet någon klubb som kommer att ha en CR Dressyr i närheten av Borås?:)

Hör av dig till [email protected] !


Hmm

Ska vi ha en frågestund?


FreePollKit.com

:(

Vilken skit dag! Först vaknar jag och mår hur illa som helst och lite ont i magen(har det fortfarande), sen så somnar jag om, sen när jag vaknar och kollar sms från min syssling så har hon skrivit att dom hade fått till CS5,5 till sina datorer idag!! och såklart är jag hemma och missar det!:( så får väl prata med min klassföreståndare i morgon hur vi ska göra så att jag också får det...och sen en till dålig sak, DET REGNAR. Eller varför är jag förvånad? bor ju i Borås...






Film från idag!

En liten film som jag filmade i smyg( iallafall i början...) på Ida när hon fixade Zorba! Nej vi har inget liv...hah!






Fråga till er

Svara gärna på denna frågan!

Vad tycker du om våran blogg?





Free web poll

Veckans Tips

Tänkte börja med "Veckans tips" det kan vara om hästar, fotografering eller vad som helst! Kan börja men en nu.

En sak som jag alltid gör efter att jag spännt sadelgjorden ordentligt är att jag ställer mig framför hennes framben men bakom huvudet, tar upp hennes ben framåt och drar till lite lätt, sen gör jag det på andra benet.

Varför? jo för att när man gör så då blir det inga veck under sadelgjorden så att det inte ligger och klämmer där! Jag lärde mig detta av en som stod i stallet innan, när jag var med henne på en fälttävlanstävling så visade hon för till mig!



Videoblogg

Jadu, väldigt fin videoblogg, dock säger vi inget utan gör miner haha!





Bilder jag har målat

Här är lite bilder som faktist jag Sanna Johansson har målat!:) så ännu en sanning är att jag även ritar då och då när jag har lust och tid;)





Vad tycks?:)



Den stora saken!

Någon som varit på Breeders Flyinge i helgen? inte jag..men där min syster hade sin praktik i 3an på REAL som låg i utanför Tranemo på Malin Myrman Hagård hade med en av sina 3åring som heter Di masterpiece boy som även vann! Så han är Sveriges bästa 3åring!:)



Erkänn att han är snygg?!:) han vann med 48p!




Coolt

Sökte runt lite på Youtube, hittade ett klipp om ett bord man kan ändra storlek och utseende:D






my world! ♥



3 månader med min älskling! ♥

AGOBRA ZORBA ♥


Tips om en blogg

Vill tipsa en blogg som är min sysslings blogg:)!

alexandraap.bloggplatsen.se

Kika gärna och lämna en kommentar innan ni går ifrån hennes blogg!:D


Hemgång

Ska åka hem från skolan nu, har egentligen 2 lektioner kvar men efter lunchen mådde varken jag eller min syssling bra, tror att det var kycklingen vi åt som gjorde så att vi mådde illa:(

Så nu sitter jag vid skåpen och väntar på min syssling för hon måste bara prata med klassföreståndaren först innan hon också får åka hem. När jag kommer hem ska jag ta tabletter och lägga mig och sova eller något så att jag mår bättre tills ungefär 4-5 tiden så att jag kan fota Emelie och Ida.

En sak som känns lite oroande är att jag kommer få min mens när som helst och då kommer förmodligen cystan att spricka och skolsköterskan sa att det kommer göra riktigt ont så är orolig för hatar verkligen smärta...


En sådan är det jag har på min högra äggstock som kommer att spricka eller så kommer jag att få operera bort den...




Sanningarna

Nu kommer sanningarna om mig Sanna!

1. Min första häst var faktist en Travare!
2. Jag slår nog rekord med att vara morgontrött hah!
3. Jag är släkt med Christer Björkman.
4. Jag har bara haft 1 seriöst förhållande i mitt liv.
5. Ida och jag har bara känt varandra i ungefär 4 månader:o
6. Var på 4 konserter bara förra året ( Green day, Adam Lambert och Lady Gaga x2 )
7. Jag och min syster bråkar varje dag om vem som ska ligga i soffan...



Tråååkiiigt

Sitter just nu i hörsalen och har samhällkunskap eftersom våran sal är upptagen! Sitter högst upp med min grupp för vi ska jobba med mänskliga rättigheter, så vi sitter här helt själva...Idag är planerna att jag ska åka med Emelie och Ida och fota dom! Om det blir så att jag inte kan åka med ska jag träna med min mamma ikväll och vi ska nog gå på en Zumba!




too school..

härligt med sov morgon, eller vad säger ni?
idag blir det skolan  3 lektioner sen slutar vi & då drar jag mej upp emot stallet! :) eftersom att sanna ska fota mej och emelie & så får ni kanske en överaskning!! :D


;)

I morgon kommer ett inlägg upp om en ganska stor sak som min syster sa till mig! Det handlar inte om mig och Ida utan en Min syster känner!:D

Håll utkik!




TACK EMELIE!



- Jag goes FAILUER!

btw dagen: 
började med stallet, lindade alla benen på zorba idag(A) gick as bra!!
vi blev babyrosa han och jag(A)

träningen: red igenom honom lite sen stog det hoppning på schemat:) 1:a gången jag hoppade honom! som ni ser på filmen.. men slutet gick det finfint!! :D Emelie hoppade även honom & sen försökte få galopp! och lyckades kanon!!! film kommer!! :D



En Fråga

En fråga ifrån Noomie ( http://lexx.blogg.se/ )

"Åh, jag tänkte åka dit igår men hade så himla fullt upp så jag hann liksom inte "/ Är det hästmässan där varje år? Isåfall ska jag försöka åka dit nästa år^^,"

Svar: Jag tror att Hästmässan är varje år, eftersom den varit 2 år irad nu, men det beror nog på hur många det var som var på hästmässan iår. Vi får väl se!:) Jag ska dit nästa år också isf eftersom jag inte gick iår:)


Om det är något ni undrar så är det bara att kommentera ett inlägg så tar vi upp dom här om vi kan svara på dom!



Bilder ifrån helgen

Eftersom blogg.se appen inte vill funka så var jag tvungen att ladda upp bilderna på datan så nu kommer dom! Dock inte alla, resten kanske kommer i morgon:)

image description
image description
image description



Sanningar

I morgon kommer jag att lägga upp 5-10 sanningar om mig!!;) håll utkik! Det är både saker ni kanske vet, och saker som nästan ingen vet kanske inte ens Ida!;)




Film värd att se!!

Denna filmen är så riktigt jäkla klockren! Och hur bra som helst. Som ni ser fattar det om Travare, och den handlar om att man kan göra saker med en travare.





Tack!

Tack så himla mycket för dom snälla kommentarerna om bloggen! Även om vi inte kunnat blogga!:) Ni är bäst!

Ska snart försöka uppdatera med mobilen så att ni får se lite bilder ifrån helgen;)



Vem som gissade rätt först!

Den som gissade rätt på vilken häst det var, var Emilia! ( http://emiliaduvet.blogg.se/ ) !:)

Inte kunnat blogga

Eftersom jag varit hästvakt i Bredared och har INGEN täckning där så har varken kunnat blogga från min data eller min mobil...förlåt!

Lördag: Vaknade i bredared, fixade mig och sen hämtade mamma mig. Emelie Berg kom till mig 09:00 för att åka till länghem för att jag skulle fota när hon skulle visa sin häst på Länghems ridklubb:) Och direkt efter det så åkte jag Ida och Emelie med Emelies häst till Fristad eftersom hon ska flytta henne dit. Så vi packade upp saker, åkte tillbaka till stallet i länghem för att packa mer, och sen till fristad för att fixa mer! Kom hem runt 20:00 så det blev en lååång dag...

Och när jag kom hem så var min kusin och hennes kille där, åt och spelade ett familjespel:) och sen åkte jag tillbaka till Bredared!

Söndag: Jag och Jasmine gick upp 07:00 och släppte ut hästarna, och det var hur mycket frost som helst ute! och svin kallt...så det blev en snabb utsläpp hah! sen sov vi igen, vaknade och utökade hagen och åt.

Sen så tog vi in Blökk och Tommí och vi skrittade ut en liten runda på dom, sen löshoppade vi hästarna lite:)



Stalllet tyyp

Härligt att komma upp till stallet och det är bara att hoppa upp och rida.. Taaack ellillloollii, för att du fixxade min hästis(A) men iaf.. vi red en sväng på ridbanan idag, jag red igenom zorbus! han var ganska stel i vänstervarvet.. men blev efter ett tag lite mjukare.. red inte så länge då elli skulle iväg! men han fick en liten genomkörare! annnars gick det suuper! nu väntar jag på att berget ska hämta meeej! vi hörs :D


Musik

Slänger in några bra låtar av David Guetta!










Estetisk kommunikation

Min klass ska rita var sitt hjärta! Ritade min svart vit med lite rött. Tycks?:)

 

 


@ School

Sitter just nu i min estetisk kommunikations sal och "läser" sitter egentlihen med mobilen framför boken hehehe...aja idag händer det mycket, efter skolan ska jag till stan med min syssling som även går i samma klass som mig. Sen vid 5 ska jag och min kompis jasmine ta bussen till bredared, fast vi tar alingsås bussen. Och där ska vi sköta om hennes farmor och farfars islandshästar:) och sen tar vi nog bussen hem och åker hem till jasmine som bor på brämhult!

I morgon är det hästmässan som gäller, någon mer än jag som ska dit?:)

Lite bilder från förra årets hästmässa.
Den som gissar rätt på vilken häst det är på bilderna först får en länkning!

 

 


Hiss

Jag hissar remmar till lindor! så himla bra att ha, och dom är sjukt billiga. Dom är bra för att oftast när man lindar så sticker flärpen ut lite eller mycket. Och det är då dom är bra eftersom man bara sätter dom över flärpen så att den inte sticker ut! Dock är det ganska tråkigt att det bara finns i marinblått...


Finns att köpa på Hööks för 11kr per paket. Och det är två remmar i 1 paket. Så man måste köpa två stycken paket:)



Pirates of the caribbean

Kollar just nu på Pirates of the caribbean - i främmande farvatten med min syster och mamma!

 


Hemma från stallet!

Kommit hem från stallet nyss, eftersom det skit vädret så skrittade jag barbacka i ridhuset i ungefär 35 minuter. Böjde henne mycket och arbetade henne i hög,låg och runt form. Skrittade även LD:1 programmet eftersom jag förmodligen ska vara med på en CR dressyr i Gånghester:)

 


Halft storm ute?

Herregud vad det regnar och blåser ute! Tog några bilder med kameran, dock ser det ut att regna mindre än vad det gjorde...




Någon/några hade tydligen krockat där borta så polisen var där...



Headern är på plats!

Har nu suttit i photoshop i ungefär 2 timmar...dock på min andra data. Gjorde en ganska enkel men snygg header:D

Vad tycks? Ärliga svar!



En film ifrån min och Emelies långritt!


- Detta är en film som jag och emelie lyckats åstakomma!
ne men för ett litet tag sedan så red vi och tältade med hästarna!! 
och då blir detta en sammanfattning om vad vi gjorde och hur vi gjorde, detta är nog det roligaste jag gjort!
egentligen skulle vi vart 6pers men resten backade ur för att det ''regnade'' lite.. men vi hade uppehåll hela vägen diiit!  hem kom det 2 skurar sen uppehåll :)
en väldigt lyckad ridtur!

// Ida

VÄRLDENS BÄSTA BEBUS!



BARA FÖR ATT JAG, älskar bilderna sanna tagit på mig och min älskling!
vill ni se flera bilder(A)?



Skolan!

Ingen vanlig skoldag idag! Det har vart en ''Gymnasie'' dag , så folk från olika gymnasie skolor i borås har  vart på våran skola och berättat om dom olika skolorna!
Jag tror jag vet vad & vilken linje jag ska gå (a) men säger inte något fören det är klart! :)

men sen när LBS(ljud&bildskolan) pratade om sin skola, fick jag och stephanie en kommentar..
Ja och för er 2 sångfåglar där längstbak i klassrummet finns det en ISOLERAD sång stuido!!


Ja tack för den...

// Ida

lindabeen...

jahop, nu ska jag gå till sallet! hästis får stå idag då de är  så dåligt väder... 
så emelie komme så ska hon lära mej lindaben xD sen ska jag med till hennes stall sen blir det hem och plugga Espanol... tråååkiigt, men aja eftersom jag vil ha MVG så måste jag plugga... D:



Bilder jag har tagit

Här är lite bilder som jag har tagit med min Canon Eos 550D:)






Detta är några av mina favorit bilder!:)

Man får INTE kopiera mina bilder för jag tar betalt, om jag fotar på en tävling kan man gå in här och välja ut bilder om jag fotade just det ekipaget MEN jag ska ha pengarna först innan jag skickar bilderna via mejl!

50kr/bild
eller
300kr för 10 bilder


Så om du är intresserad av en eller flera bilder på dig kan du höra av dig till [email protected] med rubriken Köp av bild. Och eftersom jag inte är 18 år så kommer ni att betala via min mammas Bankgiro som jag ger er i mejlet.



Kategorier

Har gjort lite nya kategorier.

- Hästlivet!

Här kommer vi skriva om när vi är i stallet eller när vi ska skriva om hästar eller något annat, bara det har något med hästar att göra!

- Fotografering

Eftersom både jag och Ida fotograferar så om vi har varit ute och fotat eller om jag har använt skolans studio så kommer vi att lägga upp bilderna i denna kategori och även tips!

- Youtube:)

Här kommer vi lägga upp videoklipp från youtube, det kommer vara en blandning mellan egna filmer, roliga filmer eller bara musik.

- Hiss&Diss

Som ni kanske fattar, så kommer vi då och då skriva en hiss och en diss. Dock vet jag ej hur ofta vi kommer att göra men vi får se!;)

Hemma från skolan

Mådde inte alls bra i morses, var förkyld, ont i min arm och det gjorde ont i min mage. Så jag bestämde mig för att vara hemma, och det kanske var lite tur att jag mådde dåligt eftersom jag har 2 prov idag som jag inte har hunnit och övat på...men men får göra dom nästa vecka.

Idag ska jag bara kolla på film och sånt, kanske hinner göra en header om min syster låter mig låna hennes databatteri eftersom jag inte kan ladda min andra data. Sen vid 4 ungefär så ska jag och mamma åka ut till stallet och jag ska bara skritta en runda eftersom hon ska tillbaka till veterinären nästa onsdag och då kommer vi förmodligen få börja trava henne:)



Aaw!

Herregud vad söt! Har sett den flera gånger men tröttnar aldrig!




PHU!!

eftersom att jga inte red idag så kände jag att jag var tvungen att röra på mig ändå..
så på med mina spring kläder & ut och springa!!
men efter halva turen så började mitt knä att cpa  totalt så de var bara att börja gå hem igen... 
hehe känner mej duktig endååå (A)

- bjuder på en bild på bebis & emelie :))


Yeeeey

Kom inte på någon bra rubrik...

Eftersom jag går Estetik och media så kommer jag få filma mycket och göra filmer osv. Så jag och Ida har bestämt oss för att vi ska göra en egen film, dock ska det inte ha något med skolan och göra förutom kanske låna videokameror. Vi funderar på att göra en skräckfilm eller en komedi, dock så har vi inte så bra fantasi just nu haha...men med skräck så har jag fått upp några scener i mitt huvud men har inte skrivit ner eller bundit ihop dom.

Detta kommer att ta ett bra tag att göra filmen eftersom jag ska klippa och sånt efter så att den blir riktigt bra! Dock kanske jag inte kan visa den här eftersom det ska bli en film på ungefär 50-60 minuter men vi får se:)

Juste, har börjat att fixa med bloggen nu med färger och sånt, så nu är det bara headern som jag ska göra och sätta in den så är bloggen klar skulle jag kunna tro:)



Ställlet!

Nu drar jag mej upp mot stallet för att kolla till min totto!
ingen ridning för min del idag.. då jag ahr väldigt ont i mitt knä :( Så han får vila:) 
Imorgon blir det dressyr lektion för emelie... 
aja, hörs!

en bild ifrån när stallet red på långritt!!


Skolan

Sitter just nu på golvet i filminspelningsrummet och chillar paj tills vi börjar och ska filma här. I morses var jag på vårdcentralen och tog blodprov för att kolla om jag är allergisk mot något. Dock har jag den oturen att när hon ska ta blod från mitt armveck så träffar hon min artär så började att blöda. Och sen så var hon tvungen att ta blodet från min hand och herregud vad ont det gjorde!!!

Så på 2 dagar så har jag tagit 5 sprutor:(





PLUGG

orienteringen gick SUPER BRA idag, vi sprang på 40 min tror jag att det var :) göööött!
sen var det att åka hem och plugga.. det var väl mindre kul men jag har pluggat iaf! :) inget mer från mig idag,..



Chilledill

Idag vet jag inte om jag orkar göra headern om jag ska vara helt ärlig...haha men jag är lat! Men men, istället så ska jag käka och sen ska jag ligga i min säng och kolla på disney filmer!:D

Har typ fått beroende eller något av det, bara för att min syster hade massa så måste se, nostalgi på högsta nivå!



Ett gott skratt förlänger livet!


En bild som våran egna Sanna Johansson fotat!
Jag ohc min kusin (hon som rider) ''tolkade'' i vattnet! Trodde jag skulle döö osv. men jag överlevde faktist!
HAHAH shit, jag älskar bilden asså!



en dag är mer en en vecka känns de som...

såååå dryg dag i skolan.. vi slutade 20i3 så var de hem och äta sen till stallet för att zorbisen skulle skoos(A) nya fossingar fick han iaf :) Jag åkte med emelie till hennes stall och hjälpte henne, sen hem och in i duschen :)

imorgon: Är jag ''häst fri'' alltså blir de min plugg dag:)
sen underdagen då ska vi orientera hahha, jag kommer inte hitta hem! 



Header

Just nu har vi ingen header, eller a vi har inte hunnit göra något med bloggen. Men det kommer ändras i morgon förmodligen, iaf lite för måste ha min andra data för att göra en header eftersom jag inte fått mitt CS5,5 av min skola än. Och så vet jag inte hur lång tid det tar att göra den. Men bloggen kommer att vara klar innan veckans slut!:)


Inte kunnat blogga

Jag, Sanna Johansson har inte kunnat blogga något idag förän nu eftersom jag varit på akuten.
Sedan i fredags så har jag haft ont på ett ställe i min mage och idag när jag vaknade kändes det som om det var över, men när vi ska åka bil för min syster skulle övningsköra så känner jag helt plötsligt en extrem smärta i min mage. Så vi åkte hem och jag skrek för att jag hade så ont. Så mamma ringde sjukvårdupplysningen och vi fick åka upp direkt. Dom tog blodtryck och lite annat, men när dom skulle ta blodprov från mitt armveck så fick dom inte upp något blod och dom testade båda mina armar men det gick inte. Så dom fick sticka i mitt finger och sen pumpa ut den mängden blod som behövdes.

Sen var jag tvungen att göra ett urintest medans dom kollade mitt blodprov. Och eftersom jag är 16 så gör dom graviditets test, men den var negativ. Urin testet visade inget, och blodproven var helt normala. Så läkaren skickade em remiss till gynekologen för att dom skulle göra ett ultraljud på min livmoder och äggstockar. Så när jag kom dit så tog hon ultraljudet och såg hon att jag hade en cysta på min högra äggstock som var 2x3cm stor.

En cysta är som en boll med vätska eller blod i, och den kan trycka mot äggledarna så det är det som har gjort ont. Och även att man inte kan göra något åt det än eftersom dom spricker av sig självt oftast.

Så om 2 månader ska jag åka tillbaka och kolla om den har spruckit eller inte, och om den inte har det så måste jag operera bort den. Dock så när min syssling fick en cysta på sin högra äggstock så var hon tvungen att ta bort hela hennes högra äggstock. Så har ingen aning om vad som kommer hända, bara att jag kommer ha svin ont i min mage till och från tills den spricker.


Kontakt

Om du/ni vill få kontakt med oss. Och det kan vara med tips som man kan ha med i bloggen, eller något. Så antingen så kan du kommentera något inlägg och ställa frågan där, eller så kan man skicka ett mejl till våran mejl.

[email protected]

Och ja det är .se istället för .com :)


Sanna Johansson!

Jag heter då Sanna Johansson. Jag fyllde nyss 16 år (25 september). Jag bor i Borås med min familj och djur. Och jag har 2 hundar (Japansk spets och en Mops) och 4 katter. Jag äger inte en häst men har ägt 2 stycken i mitt liv och vi funderar på att köpa en ny i vår ungefär. Dock så har jag just nu en medryttarhäst som heter Bianca som är världens bästa ponny!

Jag har varit medryttare på henne i 1 och ett halvt år ungefär. Hon är ett sto på 10-11år och är 144cm i mkhd.
Jadu, vet inte riktigt vad jag ska säga mer, jag är 161cm lång och har brunt blondt hår, grå grön gul blåa ögon.



Bianca och jag!

Och mig kommer ni nog mest se bakom kameran om jag inte rider eftersom jag hellre fotar än är modell!
Går även också på en Estetik&Media linje på Viskastrandsgymnasiet som ligger i Borås:)


Ida Andersson

Som rubriken säger, Jag heter Ida Andersson och är 15 år!
- ee, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva... Jag bor i ett stort hus i fristad med min pappa
men jag bor oxå I en hyfsat stor lägenhet i stan med Min syster, Mamma & halvpappa. 
Jag har en katt som husdjur, och en ganska stor hund vid namn Agobra Zorba som är ett 13 årigt varmblod:)
de är han jag kommer skriva mest om :) Jag har ägt bebis i snart 3 månader.. ojj vad tiden går fort:o
men nu vet ni på ett ungefär vem jag  är och vad jag kommer skriva om xD
- min älskade Travare Agobra Zorba! 



- och jag hehe

allt för miig, bara att vänta så man kan läsa kära sannas presentation (A)
några frågoor?


Ny blogg

Detta är en helt nystartad blogg utan 2 stycken hästgalna tjejer! Vi är 15 och 16 år gamla men vi kommer att lägga upp inlägg om oss senare!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0